tiistai 10. toukokuuta 2016

Puutarhavajasta keltainen

Tässä kuvassa näkyy puutarhavaja viimekesäisessä kuosissa. Ihanaltahan tuo pieni punainen tupa keskellä vihreyttä näin kuvassa näyttää, mutta kaikki muut rakennukset ovat meillä nykyisin keltamullan sävyisiä. Mielenkiintoista nähdä miten erilainen tuo kohta tulee olemaan tänä kesänä tuohon aikaan.
Ensimmäinen kerros ei vielä vakuuta - väri kuultaa läpi. Kuvassa muuten kattokin näyttää miltein mustalta. Luonnossa haalistunut pikemminkin vihreäksi.


Oven halusin jättää punaiseksi , tässä vasta hiottuna, kuten kaiteetkin, niistä valkoinen maali oli kulunut pois, siihen ei ollut edes kiinnittänyt huomiota ennen maalausurakan alkua. Oli aluksi vain ajatus vaihtaa punainen keltaiseksi, mutta pitihän ne valkoisetkin osat käsitellä, ja sitten tuo alustakin (kun sitä kyllästettä nyt terassille oli tullut hankittua...) Niin ja kyllä tuo kattokin pitää vielä laittaa..
Pojan laitoimme kaivamaan kuoppaa norjanangervolle. Puutarhavajan paikka on entistä tienpohjaa. Tällaisia hiekkakottikärryllisiä tuli kolme kappaletta. Piti laittaakin hiekat sivuun seuraavia projekteja varten. Tämä kärryllinen odottaa sementin sekaan pääsyä.


 Tässä sitten on jo pihan keskiosasta siirretty norjanangervo istutettu puutarhavajan sisäänkäynnin viereen. Kalteva luiska tehtiin viime kesänä ylijääneistä terassilaudoista kun sen ruohonleikkurin ylös- ja alasvetäminen oli melkoista keplottelua kiven päältä.Nyt valkoiset kaiteet hohtavat uutuuttaan, ovi punaisuuttaan ja seinät aurinkoa. Olikin mahtavat maalauskelit helatorstain ja äitienpäivän aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti