maanantai 11. kesäkuuta 2018

Vain kuviin jäänyt paljuportti

Ideana oli kääntää palju sivuttain ja tehdä siitä portti. Kaikille, jotka vastedes tätä yrittävät niin neuvoksi; älkää tehkä yli-innokkaasti, kuten me vaan ottakaa opiksenne. Tämä nimittain kesti vajaan viikon ja sitten katosta putosi ensimmäiset osat ja kun aloimme paikkaamaan sisälle laitettavalla raudalla koko homma hajosi (melkoista epätoivoista vääntöä kolmen hengen kesken, joista yksi hokee:"Tää romahtaa, tää romahtaa!")
Eli kannattaa laittaa sisälle tukirauta ennen kuin sahaa takaosaan aukkoa. Sitten ehkä saisi kokonaisuuden pysymään ympyränäkin vajonneen soikion sijasta. Me laitettiin vain sinkilöillä puut toisiinsa kiinni ja sahattiin takaosaan aukko, tukipuu haettiin ensihätiin autotallista, kun romahtaminen alkoi jo paikalleen laittaessa.

En jäänyt kuitenkaan pitkäksi aikaa menetystä märehtimään, vaan suunnittelin uudenlaista porttia kyseiselle paikalle. Siitä sitten myöhemmin. Tässä ei kyllä korkealta pudottu, rahallinen panostushan oli nolla.

Männyn ympärille saatiin aika pienellä ehostuksella paljun sisäosan penkistä  haaveilemani kehikkopenkki. Lisävaivalla olisi voinut sisäpuolelle laittaa yhden lautakierroksen lisää, mutta tällainen pelkällä paljun sisäpenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti